Kosttillskott för vegetarianer

Letar du efter kosttillskott för vegetarianer? I så fall har du kommit rätt. Alla Helhetshälsas kosttillskott är vegetarianvänliga. De flesta är även vegan.

Bland annat var vi ett av de första företagen i Europa som införde vegetabiliska kapslar i hela sortimentet. Läs mer om våra vegetabiliska kapslar här.

Naturligtvis kan du som är allätare använda Helhetshälsas kosttillskott.

 

Utan koppar

Eftersom vegetarisk kost ger mycket koppar gör vi kosttillskott utan koppar. Vi har till exempel antioxidanter och multivitamin-mineraler utan koppar. Det särskiljer Helhetshälsa från många andra märken.

 

Veganvänliga kosttillskott

Helhetshälsa har många kosttillskott för veganer. Faktum är att de allra flesta av våra tillskott är registrerade av Vegan Society.

Du hittar dem under rubriken Produkter/Vegan.

Vi har till exempel vegan vitaminer för barn, många olika vegan mineraler och även vegan multivitaminer. Och så förstås algoljan AlgOmega3, ett fullvärdigt vegetabiliskt alternativ till fiskolja.
 

Vad betyder solrossymbolen på burkarna?

Ett tillskott som är märkt med den pålitliga solrossymbolen är garanterat fritt från animaliska ingredienser. 

Symbolen visar att produkten är registrerad av The Vegan Society. The Vegan Society är den brittiska motsvarigheten till svenska veganföreningen och informerar och vägleder om olika aspekter av veganism.

Organisationen stödjer alla som vill ersätta eller minska animaliska produkter i sin kost och ger expertråd till media, läkare, dietister mfl.


Broschyr med info för veganer
Ladda ner »