Hoppa till huvudinnehåll

Om oss

Vår filosofi

Föredrar du hembakat före massproducerat? Väljer du helst ekologiskt? Rynkar du på näsan åt långa ingredienslistor med rader av e-ämnen? Det gör vi också. 

Därför har vi sedan starten haft målsättningen att producera marknadens renaste tillskott, med de bästa ingredienserna. Alltid utan onödiga tillsatser. Våra tillskott kommer i lättupptagliga former, och eftersom dessa former ofta tar stor plats i kapseln är doserna ibland lägre än våra konkurrenters. Därför kan du behöva ta fler kapslar, men resultatet blir istället att din kropp får i sig mer näring. Ett ganska enkelt val, tycker vi. 

Alla våra produkter är vegetariska, och majoriteten är även veganska. Även om produkterna är speciellt utvecklade för vegetarianers behov kan alla som vill ha högkvalitativa kosttillskott använda sig av våra produkter. I största möjliga mån undviker vi allergener som soja, mjölk och gluten, och i den mån det går väljer vi ekologiska och närproducerade råvaror. 

Om du också vill tillföra kroppen maximalt med näring och minimalt med onödigheter – då är Helhetshälsa det naturliga valet för dig.

 

Historia

Helhetshälsa är ett familjeföretag som grundades på 90-talet och ägs av familjen Bladh. Resan började i Umeå, där förståelsen för behovet av komplement till vegetarisk kost väcktes, genom engagemang i hälsokostbutiker. Drivet för att utveckla vegetabiliska kosttillskott ledde till att Helhetshälsa startades. Ganska snabbt insåg man också behovet av kosttillskott utan onödiga tillsatser. Visionen ”marknadens renaste tillskott” föddes. 

I över 20 år har vi utvecklat produkter speciellt för vegetarianer och alla som värderar produkter med hög kvalitet. Målet har aldrig varit att bli marknadsledande sett till omsättning, utan att bli marknadsledande sett till kvalitet.

        “Företaget är de anställda”

Vi på Helhetshälsa har en decentraliserad organisationskultur som uppmanar till personlig utveckling, ansvar och kreativitet. Personalens hälsa är högsta prioritet och vi försöker leva som vi lär. Hela företaget äter gemensam vegetarisk lunch tillsammans varje dag.

Helhetshälsa har utveckling, tillverkning samt lager och försäljning ”in house”. Allt för att leverera säkra kosttillskott av hög kvalitet till dig som konsument, på ett hållbart sätt.